Jsi úžasný...

Jsi úžasný...

Anotace: (20.3.2008)

Tvrdíš, že básníkem nemůžeš býti,
avšak o opaku mě přesvědčuješ,
Tvé verše jsou nitkami slabounkých sítí,
do kterých si mě přitahuješ.

Lákáš a vábíš mě
krásnými slovy Tvými,
líbáš a hladíš mě,
píšeš mi krásné rýmy.

Moje sny mi plníš,
Ty jsi prostě úžasný,
na kytaru hrát umíš.

. . .
>>Jen, Lásko naše, nezhasni!<<
. . .

Nejsem zas tak geniální,
jak si o mně myslíš,
některé mé nedostatky
víš a jiné zjistíš.

Ale i přes všechny nedostatky mé
Tě příšerně miluji
a dávám Ti celé srdce své,
jen Tobě jeho obsah odhaluji.
Autor B.a.r.b.a.r, 20.03.2008
Přečteno 438x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, LisSe, kucky, Bíša, come-past, Adrianne Nesser, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bauun, moc hezky vyznani:)

20.03.2008 18:22:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí