Letní rok

Letní rok

Anotace: no přečtěte a uvidíte =o)

Čti pomalu a tiše,
Co na papír píši ti,
Čti pomalu a tiše,
Co sdělit hodlám ti.
Jsi mým osudem,
Mou láskou největší,
Jsi jako letní den,
Který mou duši potěší.
Rychle vyběhnu z domu ven,
A prožiji s tebou celý svůj den.
Den který trvá snad rok,
Kdy střídají se období,
A my žijeme stále v objetí.
Slunce pálí a směje se na nás,
Růže vykvetla a voní,
Chceš?Skočím přes plot ti pro ni.
Listy podzim ze stromů rve,
My stále milujeme se.
Co na tom, že sníh pokrývá vše,
Že dítě sněhuláka postaví,
My žijeme stále spolu v objetí.
Kéž to tak zůstane do konce našich let,
Co světem bude náš svět.
 
Napsala jsi
Čti pomalu a tiše,
Co na papír píši ti,
Je to už řádka let,
Vzpomínám na den co trval rok.
Vzpomínky jsou to jediné co zbylo mi,
Odešlas s ránem
A srdce mé vzala mi.
Autor básníř, 11.07.2005
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí