Láska bolí a ztráta ještě víc…

Láska bolí a ztráta ještě víc…

Anotace: Je to už dlouho co jsem tuhle básničku napsala. Napsala jsem ji v době, kdy jsem se rozešla se svým přítelem, kterého jsem milovala

Když se do někoho zamiluješ…
Pod falešnou láskou a lží…
Pak už to jen těžko vysvětlíš…
A problémy se ti jen množí a množí…
Ty už tu pak nechceš být…
Nemáš proč být šťastný…
Nemáš tu pro koho být…
Nemáš už pro koho po nocích snít…
Jsi sám, nemáš důvod být šťastný…
Nikdo tě nechápe…
Utápíš se v smutku a říkáš si,
Že už nemáš pro co žít…
Autor Dity, 20.03.2008
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, Jo,to je přesně vono

02.04.2008 01:53:00 | Sorg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí