Jako Šíp

Jako Šíp

Anotace: Letět a hledat cíl.To je údělem šípu. Ať se vystřelí kamkoliv najde si cíl nebo poletí do dálav...

Jako o skály zlomený šíp
se tříští mé vzdechy a nářeky
horoucí.Nechci ve vzpomínkách pít,
ale chci skočit přímo do řeky.
Jako šíp vystřelená k slunci
letím za tebou. Letím a nikdy neklesnu
k zemi dolů. Za trojskou unci
směním slova a už nehlesnu.
Jako šíp zabodnutý v hrudi
do bušícího srdce pocítil
jsem chlad co hřeje a žár co studí,
a pod hvězdami jsem o tobě snil,
jak šíp, co třímám v napnutém luku
jež nemá stání-hledá srdce v němž by žil;
dívám se ti do očí- podávám ti ruku-
a v té chvíli se Amorův šíp vypustil.
Autor Prousan77, 20.03.2008
Přečteno 418x
Tipy 11
Poslední tipující: D´Aninka, Šerák, C.alwen, Dilla, Kett, sarycek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené:)

20.03.2008 22:27:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí