Nevěrným myšlenkám..

Nevěrným myšlenkám..

Anotace: .

Ach, jen jedno slovo
a probdělou chvíli,
nevěrným myšlenkám.
Oči se snadno zmýlí.

Roztančená nahota
a já poletím v záři,
nestoudným milenkám.
Nechť plny láskou hýří.

Spoutám chtivými zraky,
naslouchám v šeru,
bláznivým touhám.
Srdcem hleď, pro něj se peru.
Autor Roger, 20.03.2008
Přečteno 343x
Tipy 20
Poslední tipující: Rolnička, Lachailla, mamina, dva, carodejka, Natálie T., jedam, robb, Severka, Belmon, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne a citlive... mas pekny styl.

24.03.2008 23:07:00 | carodejka

jo mě se líbí moc,dorá básňa jako vždy si u vás parádně počtu...

24.03.2008 01:41:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí