Střípky z mozaiky II. - šedo-zlato-žlutozelený

Střípky z mozaiky II. - šedo-zlato-žlutozelený

Anotace: Jaro v bukovém lese

Ticho
pouhý okamžik ticha žádám sobě
Malou chvilku jen pro nás dva
Opatrně položím ti hlavu do klína
Listí už šustí, slyšíš?
Měkké paprsky sluneční jím prosvěcují
hladí nás po tvářích
a na vteřinu pouhou
všechny ty zvuky umlkají
V té chvíli jsem já jediná
kdo myslí si, že pochopil
Tak dobře se mi usíná
myslím-li na tebe
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, Lisa.Ginmi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasoněžná... :-)

30.01.2008 19:01:00 | Lisa.Ginmi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí