Čím jsi pro mne

Čím jsi pro mne

Anotace: ....

Jsi pro mne jako slunce,
co pluje po nebi,
jsi pro mne jako měsíc,
jehož svit mě zahltí.

Jsi pro mě jako hvězda,
zářící celou noc,
jsi pro mě jako bouře,
co nadevším má moc.

Jsi pro mne jako blesky,
co srážejí mě k zemi,
jsi pro mne jako oheň,
co hřeje a přesto se ho bojím.

Jsi pro mě jako voda,
co teče a silně bouří,
jsi pro mě jako dým,
co jenom hustě kouří.

Jsi pro mě jako kvítí,
co všude kolem voní,
jsi pro mě jako král,
co před ním každý hlavu skloní.

Jsi pro mne jako sen,
o kterém chci každý den snívat,
jsi pro mne jako řeka,
ve které umím splívat.
Autor Nanýsek, 21.03.2008
Přečteno 761x
Tipy 2
Poslední tipující: Tsuki, dark_stuff
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Vážně moc pěkné, zvlášť ty přirovnání - dávám tip :-)

22.03.2008 11:55:00 | Tsuki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí