má láska

má láska

Anotace: pro mýho milovanýho....:-D

Má láska k tobě jsou vlny oceánu,
v nich vrak mé touhy potichounku zmírá,
doušky vody dáváš mi z dlaní dýchat,
závoj z tvých tónů skutečnost zlou smyje
vždy se zavřením víček.

Má láska k tobě jsou vzdechy lesní tůně,
když za ruku mě vláčíš steskem noci,
v konečcích tvých vlasů ustlaly si hvězdy,
střásáš mi je kolem černé cesty
až k chrámům zapomnění
postaveným z jehel měsíce.
Tam při valčíku něžném líbáme se,
vítr nám zpod víček jiskry vykřesává
a skrápí jimi tohle mé
ztracené snové tratoliště.

Má láska k tobě jsou slzy na hladině
a pod ní, kde se rozplynou
- neosolím moře.
Jsi jen přízrak, sen a miluji tě,
tebe - nikoho, jiného...
Autor emi-lee, 21.03.2008
Přečteno 611x
Tipy 5
Poslední tipující: whiolet, Noc17, Ette
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

neosolím moře..dokonalé

05.04.2008 21:05:00 | Noc17

:-) Kuju :-)

25.03.2008 15:35:00 | Axis

krásnej nápad s mořem..

22.03.2008 14:41:00 | Ette

to je ,ale láska :-), pěkné, ze srdicka

21.03.2008 10:27:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí