Už toho bylo dost...

Už toho bylo dost...

Anotace: A končíme...

Proč tolik srdce mé
proč trháš na kusy
není to zbytečné
proč tyhle pokusy.

Upřímnost chybí Ti
a schopnost vyznání
a jestli on schází Ti
pak učiň to doznání.

Nezkoušej srdce mé
jestliže zlomí se
pak Tvojí duši zlé
moc krutě pomstí se.

I já tak umím žít
jak ten nejistý v návratu
i já umím využít
tu Tvoji samotu.

Na krátko přijít jen
tak vzácným se udělat
splnit si jen svůj sen
a s Tebou se milovat.

Tak nechci dále žít
krást chvilky v objetí
a nic nikdy neřešit
a odmítat oběti.

Nás nelze srovnávat
není tu podoba
tak už si přestaň lhát
Ty nejsi tu pro oba.

Vladyka 03 08
Autor vladyka, 21.03.2008
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, Myrja, danaska, NikitaNikaT., takova, Šerák, Belmon
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super

22.03.2008 19:10:00 | Myrja

Moc pěkná - jak obsahem, tak i pěkným zpěvným veršem.

21.03.2008 13:17:00 | danaska

Vemi poustavá a nevím, snad smutná? básenka, možná mám jen takovou náladu a všecko si moc beru. Obsah je perfektní.

21.03.2008 12:58:00 | NikitaNikaT.

Líbí se mi moc.

21.03.2008 12:56:00 | takova

vím přesně o čem to je:/... krásně vystiženo:)

21.03.2008 12:12:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí