Večerní štěstí

Večerní štěstí

Anotace: ...

Sbírka: Radimkovi

Přicházím domů chvíli před Tebou.
Své znavené tělo odevzdávám horké vodě.
Otevírám okno
a do pokoje tiše vchází vlahý dech večerních ulic.
Na koberci bliká světlo lampy.
Uklízím ranní zbytky kávy
a popel
a prach.
Rovnám záhyby prostěradla a ulehám,
čekajíc na Tebe.
Jsem šťastná.
Unavená, rozlámaná
...ale šťastná...
Autor Petite Francaise, 21.03.2008
Přečteno 508x
Tipy 8
Poslední tipující: Petit Prince, qpal, WhiteSkull, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

být člověk šťastný = jedna z důležitých věcí života. pěkné a moc

21.03.2008 12:57:00 | come-past

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí