Krystalky ticha

Krystalky ticha

Anotace: ...

Stříbřité krystalky
lehounce přivírají víčka,
jen hebce se schoulí
do úkrytu řas
a roztají
jako bledá vzpomínka
jen míji světla
pouličních lamp
lemující cesty nocí
ještě se choulíš
vkrádáš do mých očí
a roztáváš
když je přivírám
znovu sneží
a ty mě studíš
svou mrazivou vzdáleností
když zase
sama usínám
Autor Andee, 21.03.2008
Přečteno 313x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, waterlily, Lachailla, Petbab, maena, Belmon, come-past
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

křidýlka touhy ať Tě odnesou blíž.. touha toho moc umí.. umí třeba lítat

26.03.2008 09:30:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí