Pravá láska

Pravá láska

Anotace: Po dlouhé době.. Konečně je mi nádherně.

Tvé oči se na mne nádherně podívaly,
a já věděla, že pohled je to nevídaný.
Byl v nich vidět smutek,
chtěly jeden malý dotek.
Ten, který celou dobu neměly,
protože oba jsme byli nesmělí.

Teď jsme již opravdu dospělí,
avšak k sobě stále nesmělí.

Prý se tomu říká pravá láska,
pověděla mi to malá vážka.
Smála se mi do mých světlemodrých očí,
že svět se se mnou každou chvíli zatočí.

Měla pravdu malá potvůrka,
nebyla to jen její doměnka.

Jednou jsme se potkali zas,
a to byl ten pravý čas.
Řekli jsme si to do očí,
a svět se vážně zatočil.

I přes třísetkilometrovou dálku,
pěstujeme naši velkou, krásnou lásku.
Miluji Tě, tak jak nikdy nic,
a už v životě nikoho nechci víc.
Autor dolfik131313, 21.03.2008
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí