Vyvrací a káže...

Vyvrací a káže...

Anotace: ***

Chřadne duše provinilá
mezi ostatními shnilá
nevnímá už slova milá

jen ticho hlasitě bující
kolem cizí tváře plující
němá ústa mluvící

ústa hořce prolhaná
k slzám mlčky dohnaná
něha vážně přehnaná

něha co duši sváže
když na city tiše se táže
pak vyvrací a káže

káže lásku

vyvrací cit

drží na vlásku

nejtenčí nit

maluje vrásku

ubírá klid...
Autor estrellita, 21.03.2008
Přečteno 349x
Tipy 33
Poslední tipující: Martin Šimeček, kejtyyy, kroužek, Martinecka23, saigonek, brooklyn, Certain Expiry, Maro Deives, STIMPRE, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsaná, v něčem jiná než ty ostatní

23.03.2008 17:59:00 | brooklyn

Hezká...

21.03.2008 14:34:00 | Alan Black

...no jo,dobrý.

21.03.2008 14:28:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí