Polemika

Polemika

Anotace: ... možná si někdo vzpomene na písničku P.Dobeše, ve které zpívá...láska se totiž, i když je prevít, nevrací...

S Dobešem bych se chtěla hádat
(moc dlouho jsem mu věřila)
mně se ta jeho zvláštní víla
totiž po druhé zjevila!
- Prahy už měla plné zuby,
tramvají jela v jiném městě,
souhlasím, dost mě překvapila,
když najednou mi stála v cestě
přiznávám, že mě potěšila,
fakt, je to dobré znamení,
teď nevím ONA nebo tramvaj?
- obě dvě měly zpoždění
Autor jednazesta, 21.03.2008
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Písničku znám a básnička je velmi osobitá...

21.03.2008 20:52:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí