Pro tebe ...

Pro tebe ...

Anotace: Ten, komu ta báseň patří, si ji určitě najde

V každém svém okamžiku
cítím tvou přítomnost.
Jsi stále po mém boku
a píšeš mou budoucnost.

V každičkém svém pohledu
vidím tvou krásnou tvář.
Jsi vše, co věrně miluju
a věřím v tvou svatozář.

Cítím, že jsi mým životem,
mou jedinou cestou ke štěstí.
Přeji si, abys stále byl mým přítelem
a spolu abychom prošli věčností.
Autor little.angel, 21.03.2008
Přečteno 780x
Tipy 1
Poslední tipující: Ette
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí