Noc bez závěsů.

Noc bez závěsů.

Anotace: Close your eyes and I´ll kiss you... tomorrow I miss you..

Vylovím z umyvadla čirý zoufalství,
co ti protejkalo mezi prsty
a tys´ šeptal: ,,ššš, maličká.“
/,, You are everything,
they are nothing.“/
Láska jako oliva,
hořká a nedozrálá,
leží mi v pupíku.
Je zelená.

Prázdný chvíle,
nahý boky
v moc pestrejch peřinách.
Procházím tím divným procesem,
kdy se lidi přestávaj znát.
Jen kdyby to nebylo všude.
Hyacint zas trochu povyrostl.
Bude kvést a ty to neuvidíš.

Trocha melancholie v krvi
/neuškodí/
nebo to je jed?
Polibky?
Malý zelený střípky
mi probodávaj chodidla,
po podlaze je rozlitý víno,
chtěla sem se ještě napít.
Pozdě.

Moje malá holčička
už dávno není malá,
mám baletní piškoty
a ona přitom klape v podpatcích...
Jak je to možný?
Kdy sem se na ní nekoukala?
/tunel mezi skluzavkou a kolotočem/
Za chvíli ji bude svět zraňovat...
... stejně jako nás dva...
Když noc bledne.

Zhasnu,
abych neviděla barevný potahy,
propluju
borůvkovou nocí bez závěsů
a spočítám hvězdy na jasmínový obloze...
/a budu se bát tmy/
Přečteno 398x
Tipy 10
Poslední tipující: callowsick, Myrja, Sukuba, qpal, Severka, Rozárenka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

božský Lennon, božští Beatles.
sedmikrásko... je úchvatná... už je mi až trapně, když ti píšu ke každý básni v podstatě to samý... připadám si blbě, pořád ti připomínat, jak jsou dobrý... že tě to musí štvát, pořád dokola...
objímám...*

04.01.2009 21:51:00 | Layla.

silný námět, nádherné

22.03.2008 18:33:00 | Myrja

nádherný...:-(

22.03.2008 17:18:00 | Sukuba

If every angels terrible then, why do you watch her sleep...
neměj strach...

22.03.2008 10:09:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí