Co je to Láska

Co je to Láska

Anotace: Když to nelze vyslovit, vždycky to jde napsat...

Láska je, že chci být s Tebou
Láska je, že tulím se
A když mě moje nožky zebou
Pod peřinu schoulím se
Spolu s Tebou

Chci Tě vidět šťastného
Jako slunce na obloze
Jsi něco tak vzácného
Opravdu je s Tebou blaze

Rozsvítíš mi celý den
A já si jenom stále přeji
Aby to už nebyl sen
Tvá slova, gesta city hřejí
Tolik Moc

Nejkrásnější na světě jsou Tvoje slova lásky
Uzamknou můj všechen smutek na kovové pásky
Krásné modré oči Tvoje, jako moře po bouři
Vždycky tlukot mého srdce spolehlivě rozbouří

Please don't leave my lonely person
Tell you it's a feel of heart
Give to you my secret reason
To by your life's important part...
Autor Tsuki, 22.03.2008
Přečteno 585x
Tipy 15
Poslední tipující: BARBYE, Aliklat, F.Villon, Holis, Cot death, Kozoroh 1, WAYWARD, jedam, estrellita
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásné vyznání..

03.07.2009 13:25:00 | BARBYE

Děkuji, však když je inspirace...

29.03.2008 18:03:00 | Tsuki

Skvělá prvotinka!;o)

29.03.2008 00:03:00 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí