Návštěva

Návštěva

Anotace: Kdopak to přišel?

Do srdce mého přišla láska,
tak nějak nenápadně uprostřed noci
a jedna přenádherná kráska,
má mě náhle ve své moci.

Proč srdce mé tak náhle vzplanulo?
Zas vrací se vlny vášně,
to co dřív se mnou ani nehnulo,
náhle připadá mi víc než krásné.

A může za to tvoje osoba,
ty slečno téměř dokonalá,
jež andělu mému podobna,
ses lásky mojí bála...
Autor Obyčejný básník, 11.07.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,...pekna navsteva:)

07.04.2006 21:30:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí