Kdybych byl...

Kdybych byl...

Anotace: ...

Kdybych uměl zpívat,
byl bych zpěvákem
a zpíval bych pod světlem pouličních lamp,
kdybych uměl psát,
byl bych písařem
a milostné dopisy tobě bych psal,
kdybych uměl skládat verše,
byl bych básníkem,
do rozbřesku skládal bych ti básně
a s každým veršem tebe bych si přál
mít vedle sebe.
Autor Souný, 22.03.2008
Přečteno 482x
Tipy 2
Poslední tipující: hess 13, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí