Když zhyne láska...

Když zhyne láska...

Anotace: O jednom konci...

A tak hyne láska
když nemá co k ní třeba
a smutek který přijde
se taky za čas vstřebá.

To je smutný konec
je škoda každé lásky
byla krátká jak tanec
jak Esopovi zkazky.

Tak láska odešla
a jen zima je tu
a sních se třpití
když ze schodů ho metu.

Já tolik věřil jsem
a tolik miloval
teď jenom smuten jsem
však proč bych litoval.

Zničila lásku mou
bezcitně,sobecky
však je mi ůtěchou
že není to navždycky.

Já zas lásku najdu si
zas budu milovat
a opět řeknu si
vždyť není proč litovat.

Lásky je stále dost
přichází,odchází
lidem je pro radost
i pomáhá z nesnází.

Vladyka 03 08
Autor vladyka, 22.03.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pramen lásky nikdy nevysychá a nějaký pramínek si k tobě vždycky cestu najde,pak už záleží jen na tobě jak ho zhodnotíš.

23.03.2008 08:29:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí