Stesk

Stesk

Anotace: Škoda, že s odchodem milovaného nezmizí i v zpomínky...

Poslední deska v gramofonu,

utápím se v každém tónu.

Dostal jsem jí od tebe,

potiše uzavřen do sebe.

Čas běží a my s ním,

pomalu se v žalu utápím.

Stála jsi tam jako víla,

ve slunci v šatech bílá.

Smála jsi se na mě,

klaněl jsem se dámě.

O té doby uběhlo let,

plamen zvadl v led.

A já vzpomínám každý den,

jak si mě okouzila.

krásná jako sen,

kam ses šikovně vloudila.

Tak hrubě probuzen,

zatratil bych dotyčného.

Láskou poblouzněn,

bez času samotného...

Tak mi zvavolej, řekni slovo,

odpověď nehledej, stačilo by málo...
Autor italydark, 22.03.2008
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: verunča, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí