Pohádka

Pohádka

Anotace: Dalo by se říct pokračování...prostě další básnička od kluka..

Myslel jsem, že andělé jsou jenom pohádka.
Že příběh skončí, zazvoní zvonec, zavřou se vrátka.
Měl jsem vždy pocit, že andělé létají.
A ne že na zemi v poklidu bývají.
Ty nejsi ráda, když ti to říkají.
Tvé dobré srdce ti připomínají.
Jsi ta co pomáhá a nic za to nežádá.
Umíš každého člověka povznést.
To jen pro tebe padá déšť.
Autor Ejí, 22.03.2008
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., Emma Kulíková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí