Láska na druhou

Láska na druhou

Anotace: Milenka

Když poprvé jsem tě viděla
Jiskra v mých očích vzplanula
Svit ohně rozjasňoval tvoji tvář
A všichni říkali, že jsi lhář.
Říkali, že jsi černým psem,
Ni slovo nevěřila jsem.
Oči dva plameny touhy
V srdci dějí se vzpoury.
Vím, že mě chceš
Avšak nemůžeš.
Bráni ti druhý cit,
Který tě omezuje volně žít.
Útěchu najdeš vždy u mě
Budu tě hladit jemně,
Líbat… ty vždy si prahnul jen po lásce mé,
Tak proč se skrýváme?
Odhalí-li nás někdo,
Ty doma budeš mít peklo
A mě svět zavrhne.
Že mladá holka s hodným klukem
spustili se
Nemoct tě obejmout
A mít tě tak blízko těla
To muka jsou
Větší než zánik světa
Nedat ti polibek
Když naše rty se tak chtějí
Naše srdce vroucně milují
A těla se smutkem souží
Když chtíčem po sobě touží
A nemohou se spojit v jedno.
Tak tajně scházíme se.
Tam, kde nikdo nechodí
Tam, kde lidská noha nevstoupí.
Naše hnízdo neřesti
Hlídají jen mlčenliví
V nich snad hřích se nepěstí.
Říkáš mi nádherná slova
Která moje srdce slyšet chce
Toužím po tobě stále a znova.
Autor Lilulinka, 22.03.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí