Milování za svítání

Milování za svítání

Anotace: byl to sen ???

dnešní svítání
přineslo mi zdání
o mém stýskání
po tvém milování

tvá hebká kůže
jak léto voní
a jazyk může
kreslit si po ní

blůzka, sukně spolu
když tě objímám
všechno letí dolů
bez šatů tě mám....

krásná žena, milá
nabízí své taje
oči má jak víla
s láskou mou si hraje

kalhoty, košile
tvá ústa jako med
svlékám se zběsile
všechno dolů hned!!

jak to bylo dál?
to se nepovídá
snad jsem snil, spal
konec láska hlídá...
Autor oli, 23.03.2008
Přečteno 698x
Tipy 9
Poslední tipující: Myrja, 0-0, Psavec, Juan Francesco de Faro, Kanzy, jedam, estrellita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

domýšlím a je to fajn ... :))) Hezké

23.03.2008 19:56:00 | Myrja

To nejlepší si každý musí domyslet.

23.03.2008 17:10:00 | Psavec

Hmm..umíš to se musí nechat...

23.03.2008 11:34:00 | jedam

krasne napsane....:o))

23.03.2008 11:24:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí