Nechci se s tebou loučit

Nechci se s tebou loučit

Anotace: ...

Jsem jako sopka, co dohořívá,
a láva teče do údolí.
Tak málo času už mi zbývá,
než mě má nemoc zcela skolí.

Tak bych ti ráda pověděla,
co slova říci neumí.
Má bytost ke tvé patří zcela,
hledím do tebe jak do luny.

Jsem žíznící, co stojí u pramene,
z níž vody nelze pít.
Pocity vryji do kamene,
jak bez lásky jde ztěží žít.
Autor Inge, 23.03.2008
Přečteno 483x
Tipy 17
Poslední tipující: denebrin, Iva Borecká, Jessi.L, bobi bobie, Bíša, 0-0, danav, Psavec, labuť, Kanzy, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí