Myslíš si

Myslíš si

Anotace: O smutku s odloučení

Myslíš si, že už nepláču, že jsem zapomněla,
že moje mysl už tvůj obraz opomněla.
Že jsem zapomněla na tvůj pohled,
že už na nás neberu ohled.
Že sem přestala věřit, že se vrátíš,
že už nevěřím, že můj život zvrátíš.
Že už nevěřím tvým slovům něhy,
kéž bych ti to mohla vysvětlit, kéž by.
Že už neotiskuju rty na tvou fotku krásnou,
že už nevidím svou lásku tak jasnou.
Že tě už tě nemiluju, že jsem za chvil pár,
zapomněla, že ty jediný jsi mě opravdu znal.
Autor Linuxa, 23.03.2008
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Aangela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí