Prázdnota

Prázdnota

Anotace: odloučení...

Bývala sem šťastná a bezstarostná bytost,
ale co jsi odešel je to ho na mě víc než dost.
Vy hnusní pokrytci co se mi smějete do tváře,
vy kamarádi bez svatozáře,
vy co mi vyčítáte, že jsem lehká a bez citu,
zamysleli jste se někdy proč taková jsem tu?
I já jsem byla šťastná a milovaná jako vy,
teď si to musím vynahrazovat životem kurvy.
Tak se aspoň chvíli podaří skrýt pocit prázdnoty,
pocit v srdci kterému chybíš ty.
Pocit nesnesitelné bolesti, která se pomalu mění na fyzickou,
která ale stejně nepřeklene tu psychickou.
Vyrval si mi srdce ale naučil mě žít,
vím, že jsi mě musel opustit, musel si jít.
Platíš za své chyby a já se trápím strašně,
čekám , až se vrátíš až budem se zas cítit šťastně.
Potřebuju tě snad čím dál tím víc,
i když máš rub horší než líc
Autor Linuxa, 23.03.2008
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Lifebreath, Aangela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí