Nevezmeš zpátky...

Nevezmeš zpátky...

Anotace: víc není třeba

Co jsme to udělali?
Získal jsi něco?
Proč neodpovídáš?
Kam se poděla všechna Tvá slova?
Proč teď neříkáš: „lásko“?
Co se tu vlastně děje?
Nic, už nic, to byla jenom
Chvíle

… blízkost až k zalknutí
jsme z toho vyplašení
směsice rtů rukou těl
a co si vlastně dáváme?
není to zakázané?
Přece jsme dospělí!
Sami
Jen Ty a já
a rádio

mé myšlenky se toulají
daleko, daleko odtud
Kde je ta hranice dospělosti?
Tak si ber!
… zapínáš knoflíčky a mlčíš
taky mi chybí slova…
Vracíme se „zpět“ bohatší
bohatší
o poznání
o zklamání
a láska?
LÁSKA NENÍ
Autor jednazesta, 23.03.2008
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: kulishak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

psala si mi že básně nejsou o chybách ( a já to myslel jinak ale to je jedno) ale že jsou o pocitech a ty jsi tu po těch svých zanechala čitelnej otisk.povedla se ti.

23.03.2008 23:27:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí