Viděl jsem anděla

Viděl jsem anděla

Anotace: ...

Viděl jsem anděla,
měl zlámaná křídla,
třásl se,zimou se chvěl
a já mu pomoci chtěl.

Viděl jsem anděla,
vedle mě spal
a já mu roucho své přes křídla
s něhou a láskou svou dal.

Viděl jsem anděla,něžné sny snil
a já mu ústa políbil,
zašeptal do ouška miluji tě,
jen kvůli tobě jsem na tomto světě.

Viděl jsem před sebou spící krásu,
chtěl jsem jí nabídnout lásku a spásu,
chtěl jsem jí nabídnout celý svět,
však květ její lásky pro jiného vzkvet.

Kdo dal tu dýku té nevinné bytosti?
Řekla to jméno k mé veliké lítosti
a dýka,kterou svírala
mým srdcem ostře projela.

Líbal jsem anděla,
vznášel se s ním,
ale ta křídla
nejsou má,vím...
Autor Akrij8, 23.03.2008
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: PoeziGirl, Ariella13, Danah, Simísek, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem na tom podobně... A navíc vím, jak jsou andělé vzácní. Život je někdy až moc ironický. Básnička je krásná.

28.03.2008 06:40:00 | Ariella13

...týká-li se to tebe, tak tě lituji - snad příjde jiný anděl.

23.03.2008 22:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí