V pohádce

V pohádce

Anotace: je to o lásce

V mém životě jsou věci jako v pohádce,
hlavně kvůli tvé lásce,
pohádka je krásná a voňavá,
jako tvá kolinská.

Jsem ta princezna krásná,
ovšem už zachráněná,
svým princem odvážným,
princem pravým.

Co bych si bez tebe počala,
uvězněná bych byla,
v nějakém koutě,
jako vyděšené kotě.

Jsem za tebe ráda,
je to paráda,
strašně si tě vážím,
a hodně zářím.

poslouchej mě pořádně:
MILUJU TĚ!
Autor Vacluvka, 23.03.2008
Přečteno 534x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

šťastný ten, kdo poznal opravdovou lásku...

11.10.2008 03:51:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí