Malinové setkání

Malinové setkání

Anotace: Nu láska na první vůni :D

Prošla kolem mladá dívka,
a voněla hezky, po malině,
Nebyla to švestka ani slívka,
vypadala slušně a nevinně.

Vůně mě tuze okouzlila
musel jsem ji pronásledovat,
srdce mi náhle rozbušila,
nechtěl jsem čas promarňovat.

Šel jsem za ní asi hodinu,
a stále cítil parfém malinu.

Došli jsme k cukrárně "U Anděla",
sedla si, a objednala kafíčko.
Prý tu celé dny sama proseděla,
mezi lidmi je jí lépe maličko.

Dívka s vůní malin
krémovou pletí,
vlasy barvy ostružin,
do mého srdce letí.
Autor Noční bolest, 24.03.2008
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Never .., Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí