Buď čím buď

Buď čím buď

Anotace: ... naše milující se stíny ...

Buď tiše, jako mlčí stromy.
Buď hlukem bouře, blesky, hromy.
Buď letním vánkem na zahradě.
Pohledem svým mě klidně sváděj.
Nebuď čím nejsi, nech se vést.
Na svých bedrech tě budu nést.
Pod svitem hvězdy Venušiny,
ponoř se do mě jak do hlubiny.
Autor Inge, 24.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: denebrin, maena, Bíša, Varda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí