Miluju tě Honzo!!!!!!!!

Miluju tě Honzo!!!!!!!!

Anotace: ...toto by měl slyšet ten pro koho je tato báseň ale nějak to nejde...

Když sem tě poprvé viděla,
že tě chci moc sem věděla.
Srdce rozbušilo se mi tryskem,
oči mé se ale zalily steskem.
Vím,
že tě nemůžu mít,
i když bych chtěla s tebou mocinky být.
Moje srdce bije jen pro tebe,
já už nemůžu dál žít bez tebe.

Tvoje ústa,
ale stále mlčí a to mě neskutečně mučí,
tvoje oči občas něco naznačí,
nevim ale co mě to nestačí.
Chci slyšet slova z tvých úst,
s tvou láskou jenom růst.
Už nechci být stále sama,
když tě mám mocinky ráda.
Autor luczinek, 24.03.2008
Přečteno 588x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí