Chlad

Chlad

Anotace: ...odloučení...

Tma, chlad, samota, mříže,
prázdnota, smutek, v mysli z hrobů kříže.
Chlad v srdci chlad v cele,
dávno si zapomněl jak se cítit skvěle.
Sedíš, nevíš, doufáš v zázrak,
špatný jídlo, nuda, soukromí jen náznak.
Každý měsíc se těšíš, že přijedu, že na chvil pár,
můžes si říct, že ten děs za to stál.
Píšeš, že nemá cenu dál držet náš vztah,
cítím se, žes mě těmi slovy z kůže stáh.
Naše láska má cenu, věř mi to prosím,
to není jen tak,že tě v srdci nosím.
Autor Linuxa, 24.03.2008
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí