Ty, má touha

Ty, má touha

Anotace: ...

Do mého srdce paprsek naděje vešel,
když dveře mé jsi otevřel,
nový smysl jsi mi dal,
ted mám, proč jít dál...

Jediný pohled do tvých očí
a vše se se mnou zatočí,
upadám do hlubokých mdlob,
kvůli tobě, tak se nezlob...

Sladký dotek tvých rtů
na mou kůži horkou,
roztřese mne zima mocná,
nad tebou však vládu nemá...

Chci se tě dotýkat,
s pocity se však musím potýkat,
jestli spolu budem štastní,
jestli jsi ten pravý...

Horkost zaplavuje moji mysl,
vládu nad svým tělem nemám,
rozum usíná,
k tobě srdce utíká...
Autor l.e, 24.03.2008
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není to špatné, trochu mi to připadá, že tam je až moc velká snah zachovat rým, ale to je přec jen můj názor

24.03.2008 14:04:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí