dlouze krátký

dlouze krátký

Anotace: ... Honzovi ... pokud si to přečteš, tak si to přeber jak chceš... ostatním: naprostá slátanina, typi ani komentáře fakt nečekám, jen se musím nějak dostat se zvé naprosté zoufalosti

První hádka
první řev.
Měla jsem tě ráda,
byl jsi můj svět.
Chtěla bych být s tebou
tak jako před chvílí, nedávno
chtěla bych být sama sebou.
kde mám jistotu, že to nebude na krátko?
Kde mám jistotu že mi věříš?
Nechci aby to byla jen lež...
Jak mám vědět co cítíš?
Jestli chceš, tak mi věř.
Cos udělal už nezměníš
tak nevracej se zpátky...
Co bude, uvidíš...
Bylo to dlouhý - ale tak krátký.
Autor jaňa, 24.03.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Alan Black
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí