Přání vydržet a pokořit zakopnutí.

Přání vydržet a pokořit zakopnutí.

Anotace: Kterépak partnerství si neprochází krizí? Nevzdávejme se však přátelé.

Láska není jenom smích a radost,
jest také závazek, co řeší každou starost.
V každém vztahu nalezneme také neštěstí,
však překonat jej společně jest štěstí.

Šťastnými jsou ti, kdo nesnáze přetrvají,
řešením problémů si dokazují jak rádi se mají.
Kéž tedy kvetou šťastná ta partnerství,
kéž nekončí jako srdeční bol z prvenství.

Lide vzácný, nedopusť si lásku zničit,
v obraně těm nástrahám se začni cvičit.
Nic bez boje nedá vyhráti se k zdaru,
přeji vám krásu a radost lásky bez rozmaru.
Autor RešHeNúnHe, 24.03.2008
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: sioned
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..je to tak, že častý rozmar..přinese zmar..

24.03.2008 17:57:00 | sioned

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí