Co vše udělám pro Tebe

Co vše udělám pro Tebe

Anotace: Moc pro mě znamenáš.....nikdy Tě neopustím :-*

Víš co pro mě znamenáš?
Velmi šťastným mě děláváš.

Jsi pro mě jak slunce zlaté,
zbožňuju Tě můj poklade.

Vše udělal bych pro úsměv Tvůj,
zabil draka stůj co stůj,

nebo třeba na horu vylezl,
aby úsměv trochu povylezl.

Donesl bych Ti modré z nebe,
Vše lásko jen pro Tebe,

světa kraj bych pro Tebe ušel,
smutek z Tebe naráz odešel.

Chránil bych Tě kdyby potřeba někdy snad bylo,
kdyby někdo něco zkusil,nic by z něj nezbylo.

Podržím Tě kdy jen budeš potřebovat,
nikdy o Tobě lásko nebudu pochybovat.

Pro Tebe Janí bych se všeho vzdal,
bez váhání bych si Tě vzal,

získám vše když budeš chtít,
jen když Tě budu moct nadál mít.

Vždy by sis ale měla pamatovat,
že za každou cenu budu Tě milovat!!
Autor Tomama, 24.03.2008
Přečteno 812x
Tipy 3
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí