Proměna

Proměna

Anotace: Takhle si představuju rezignaci při hledání pravé lásky :(

Bolí srdce, bolí, po okolí běhá,
Nenachází pomoc, unaveně lehá.
Už smířeně čeká, přemýšlí, pozoruje,
Bez nároku vnímá, co se kolem děje.
Přestala si řídit život, to dělají ostatní,
Podrobí se, usmívá se a nasazuje masku.

Neprůhlednou, krutou pro ni,
Usměvavou pro okolí.
City schová, zamkne v sobě,
Srdce trpí, jako v hrobě.
Nečeká už na záchranu, pomalu si zvyká,
Všechno živé, co má v sobě, jednoduše pozamyká.

Vzpomínkami nežije, zatlačí je pryč,
Pokouší se vylézt ven? Použije bič.
Žádné světlo nevidí, černá barva všude,
Pohlcena tmou, neví, neví, co dál bude.
Mysl ztrácí radost, vytratí se celá,
Figurína bez duše, co družku Jemu dělá.
Autor kuninka, 24.03.2008
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

těžko nalézt ten bič, který opravdu funguje.

24.03.2008 20:13:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí