Staré časy

Staré časy

Anotace: ...

Chci zpět
staré časy.
Chci Ti opět
hladit vlasy.
Chci zpět
to krásný.
Chci Ti zase
býti vzácný.
Chci zpět
vše co bylo.
Chci Ti dát
to co zbylo.
Chci zpět
naše vášně.
Chci Ti
psáti básně.
Chci zpět
naše city.
Chci To říci,
ta nej jsi ty!
Chci zpět
srdce tvé.
Chci Ti dát
vše nádherné.
Chci zpět
jenom Tebe.
Chci Ti dát
modré z nebe.
Chci zpět
naše snění.
Chci Ti dát
co již není.
A to lásku!
Autor Dindane, 24.03.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí