Pro Mou Milovanou:-*

Pro Mou Milovanou:-*

Anotace: Posuďte sami... :))

This is for you:-*
Tahle Báseň je věnována mé Nejmilovanější Dupce,
Už nemusím hledat,už jsem našel tu jehlu v kupce.
Byl to boj bez srážek,byl to boj bez špatných narážek.
Byl to boj,ve kterém je pro co stát,chci Ti mé Srdce navždy Zlato dát!Trvalo dlouho,než jsem poznal to,co jsem poznat měl,nezdálo se Mi to,nebyl to jenom pouhý sen.
Teďkom už vím,že každá minuta s Tebou je jako procházet se po modrém nebi,
Teďkom už vím,že bez Tebe by to bylo peklo na Zemi.
Teďkom už vím,že bez Tebe bych byl velké nic...
Teďkom už vím,že Tě každým dnem chci stále víc a víc...
Jsem tu pro Tebe a vždy jsem tu byl,
Nechci už být bez Tebe ani pár chvil...
Miluji Tě,Srdce Mi stále buší,
Jak jsi jen dokázala,tak okouzli Mou Duši...
Jak jsi jen dokázala změnit Mi celý Můj svět?
Jak se Ti to povedlo,řekni Mi to hned!
Srdce Mi pláče,umírá touhou...
Pohlednou do Tvé tváře,aspoň na chvíli pouhou...
Teďkom už ho zavírám,chce se Mu spát...
Ale eště musí Své Dupce pusinku dát:-*
Autor Lukii, 24.03.2008
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí