Láska v polibcích

Láska v polibcích

Anotace: pro moji lásku...

V polibcích tvých toužebných rtů,
spočinul jsem na místě tak nádherném,
kam snad jen andělská křídla mohou mě donést,
někde mezi nebem a rájem tvé polibky letí.

Polibky tvých toužebných rtů,
dávají jistotu a úžasnou věc,
s křídly jenž za nimi mě dopraví,
oblétnou celý svět, pro lásku v polibcích.

Unesen staven jenž poprvé mě navštívil,
ve snu uprostřed bílého dne,
tam, kde jen s tebou mohu být,
v hřejivém objetí, ve smyslu mého života.

S polibky od tvých nádherných rtů,
dar lásky jsem obdržel,
pro mé srdce od největšího dárce,
od tebe má jediná milovaná lásko…
Autor Láďa, 25.03.2008
Přečteno 659x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Lexisa, Silent Storm, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

já třeba mám spoustu vyznání, ale nemám ráda, když se k nim moje snění dostáva a čte si je....
Když se vrátím k tvé básni, tak je ale fakt moc hezká...

28.03.2008 08:43:00 | Lexisa

Ahojky, tak tohle je nádherné vyznání. Pokud máš nějakou dívku, tak ji zaručeně potěšíš svým výlevem srdíčka...je to krásné

27.03.2008 09:20:00 | Silent Storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí