Šťastný hoch

Šťastný hoch

Anotace: ...

Život celkem trpký
ty jsi měl.
Není nikdo,
kdo by Ti záviděl.

Pak přišla ona,
změnila to!
Řekla : „ Miluji Tě,
buď mé zlato. ´´

Koukal jsi,
že štěstí máš.
Dříve ses mračil,
teď se usmíváš.

Změnila Tě, ona,
láska Tvá.
Která srdce Tvé
láskou zahřívá.

Je na Vás
krásné pohledět.
Teď teprve,
může každý závidět.
Autor Dindane, 25.03.2008
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: PPetrushka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí