Povzdech

Povzdech

Anotace: Prázdnou náruč plní vzpomínky, černá tma -

Prázdnou náruč plní vzpomínky,
černá tma - plamínky svíček,
cestička lásky sypaná kamínky,
snových chvil zamčených do víček.
Říkání písmenek tvaruje úsměvy,
šumění lesa promlouvá do duše,
co v objetí milé doteky nepoví –
to srdce bez skrupulí rozhlásí suše.
Jeden a jedna - že žiji pro sebe,
on někde tady a ona tam,
hlavy se točí, když plachtí do nebe,
je nádherná Láska - jíž nežiji sám!
Autor Bamap, 25.03.2008
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., pejrak, takova, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! tohle nepotřebuje komentáž, básenka mluví sama za sebe. Moc hezké, citlivé.

20.10.2008 20:24:00 | NikitaNikaT.

krásné vyznání

26.03.2008 11:48:00 | takova

pekné...:-)

25.03.2008 17:18:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí