ztráta.....

ztráta.....

Anotace: ....ze života? Myslím ,že ano!!!

Vločky z lehka padají,
mé víčka se zavírají.
Při vzpomínce na tebe,
srdce buší nadšeně.

A však ty už nevzpomínáš,
ve snech stále jinou vídáš.
Té se nikdy nevyrovnám,
a tak po očku na tě koukám.

Sám nevíš co chceš,
chaos,smutek dostaneš.
Já tě tak moc milovala,
byl si místo kamaráda.

Růže z lásky uvadla,
málo jsme ji zalévala?
Ne!
Nikdo si ji nevšímal,
a nikdo ji nelíbal.
Autor hrášek, 25.03.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí