Zakázaná láska

Zakázaná láska

Anotace: oprava staršího dílka.. huš se mi to tak nelíbilo.. :). Dalíkovi :o*

Něžně hladíš moje líčka
slastně oči přivírám
sladkobolně
v náručí mě hýčkáš
jsem jako v ráji
když Tě objímám

Slzavé oči, provinilé
tváře bledé, skoro bílé
a drobíš mi mezi vlásky
touhy zakázané lásky

Za letního deště
s vůní kopretin
zas propletu Tě
pavučinou polibků
a do nebe
s Tebou odletím

Slzavé oči, provinilé
tváře bledé, skoro bílé
a drobíš mi mezi vlásky
touhy zakázané lásky

A chladné kapky
slaných moří
smáčí Tvoje
rudé rty

A nemusím se ptát..
Autor seed.misulka, 25.03.2008
Přečteno 418x
Tipy 5
Poslední tipující: Cot death, excited, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to moc pěkný...jen nějak nevim která verze je ta lepší...

19.04.2008 23:51:00 | Aniška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí