BYLA TO LÁSKA?

BYLA TO LÁSKA?

Anotace: tohle jsem napsala když mi bylo cca 17, takže před deseti lety......nevím....zdá se to hezký - tak to sem dávám....

Byla to láska?
Nevím snad.
Možná mi motýl sedl do dlaně.
Možná mi kapka rosy uvízla na řase.
Život se zastavil,
země se netočí.
Byla to láska?
Když jeho oči do mých se vpíjely
a naše ústa v polibku se setkaly.
Byla to láska?
Snad...
Teď hledám na nebi, hvězdičku, naději...
Život jde dál.
Byla to láska...
a zbyl po ní jenom žal...
Autor jarkaj, 13.07.2005
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí