ZPÍVÁM...

ZPÍVÁM...

Anotace: je to z 22.4. - píšu je přímo do PC - někdy prostě je ta nálada kdy to jinak nejde....

má píseň nemá slova...
hlídám tu melodii snůůů...
která přichází znovu a znovu...
tam kde city mizí, mizím i jáááá...
slovíčka jsou nádhernááá....
ta melodie skoupá...mění se a zmírá...
slova bojujííííí s nííí dáááál...
teď tiše refrén opakuji znova...
tiše buď jen tiše...volá ona..
ta píseň snůůů...
já líbám tě....já chci být s tebou písničko máááá...
vždyť slunce umírá...a já v posteli slábnu...
až znovu probudí se den..
já budu znovu zase vněm...
však zrozená a bídná...
ale přesto silná...
ze snů probuzená...
z lákavosti lehké povzbuzená...
Autor jarkaj, 13.07.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí