Trápím se trápím

Trápím se trápím

Anotace: ...

Trápím se trápím,
nad tvou siluetou.
To co cítím,
nelze říci jednou větou.
Ale cítím pozdě,
jsem osamocený.
Ze tvého srdce,
jsem vyhoštěný.
Vymazala jsi vzpomínky,
naše krásné sny.
Žít sám je tak zvláštní,
na mě, zmáčkla si delete.
Čekám, snad mi někdo
opět hlavu poplete.
Autor Dindane, 26.03.2008
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí