Ty!

Ty!

Anotace: ...

Tvé jméno
nechtěl bych již znát.
Však bolest,
nechce se jen tak vzdát.

Tvůj obličej,
nechci vídat při usnutí.
Tak dlouho trvá,
mého srdce vyhasnutí.

Tvou vůni
cítím vždy, když vstávám.
V každém snu,
polibek ti dávám.

Tvůj smích,
slyším každým dnem.
Jak těžké je
rozloučit se s velkým snem.

Tvůj dotyk,
strašně mi schází.
Naše srdce jsou
oddělena pevnou hrází.

Tvůj polibek,
chybí mým rtům.
Bez Tebe,
unikám všem zázrakům.
Autor Dindane, 26.03.2008
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí